Notícia trista per a Pilar Eyre

Pilar Eyre diu adéu a la seva gosseta

Comparteix la notícia
Pilar Eyre

Pilar Eyre

Pilar Eyre diu adéu a la seva gosseta

La periodista catalana Pilar Eyre està molt trista. La seva gosseta ha perdut la vida. “La meva pena no té consol”, ha publicat la cronista reial.

Adéu, Dana. Adéu, ánima bona. Avui la meva pena no té consol“. Aquest és el trist missatge que l’escriptora Pilar Eyre ha compartit en el seu compte de Twitter per acomiadar-se de la seva amiga, amb qui ha compartit grans moments al llarg d’aquests dos últims anys. 

Dana va aparèixer a la vida de Eyre l’any 2019, quan l’animal tenia 15 anys. La periodista el va adoptar després que l’antiga propietària morís i, per tant, la Dana és quedés orfe.

Pilar Eyre va demostrar que té un cor gegant i va voler adaptar la gosseta després que els fills de la dona traspassada no se’n volguessin fer càrrec.

Eyre també se n’ha acomiadat a Instagram. “Adéu, Dana. Vas arribar a la meva vida fa només dos anys, quan ja en tenies quinze. Et vas obrir pas fins al meu cor a cop d’afecte, i avui et ploro, perquè aquesta és l’única pena que ens causeu, morir-vos tan aviat. Mai t’oblidaré, petita“.

La seva passió per la literatura i pel periodisme és compartida amb la seva passió pels animals. La periodista i escriptora és una gran defensora dels drets i llibertats d’aquets, mai se n’ha amagat i sempre ho ha demostrat.

La periodista experta en monarquia i en treure draps bruts a la llum de la Casa Real ha rebut molts mostres de suport. “Pilar, t’envio un petó molt fort“, “Ho sento molt, se’n va un membre de la família“, entre d’altres. Els seus seguidors i seguidores han intentat ajudar-la amb el seu dol i li han donat molts ànims.

El seu recent llibre ‘Yo el Rey‘ està tenint molt d’èxit a les llibreries. No ha agradat gaire a Zarzuela i això és bo. Aixeca la catifa i treu tota la porqueria al voltant de l’ex rey Juan Carlos de Borbón i també qüestiona el paper de Felipe VI i Letizia, que suposadament n’estaven al corrent.

Eyre ha col·laborat en diferents mitjans de comunicació, com La Vanguardia, Intervíu, El Periódico, etc. Des de tot arreu, no ha tingut mai cap problema en atacar la monarquia quan ha calgut.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Notícia trista per a Pilar Eyre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings