[VÍDEO]: Pilar Eyre ensorra Sofía de Grecia i destapa més tripijocs

Pilar Eyre creu que Sofia de Grecia coneixia els tripijocs de l’emèrit

Comparteix la notícia
Pilar Eyre a La Sexta

Pilar Eyre a La Sexta

Pilar Eyre creu que Sofia de Grecia coneixia els tripijocs de l’emèrit

La cronista reial ha explicat a El Intermedio de La Sexta que està convençuda que Sofia de Grecia estava al corrent de tots els tripijocs del seu marit. La premsa espanyola l’ha pintat com una víctima, com una pobra dona que havia d’aguantar les banyes i el menyspreu del Campechano. És cert, però canvi, es beneficiava de tota la seva riquesa i de les presumptes donacions que rebia.

El millor resum seria “banyes per diners”. Ella aguantava aquesta humiliació a canvi d’status i de diners. La periodista catalana ho explica i no se n’amaga. Eyre ha trobat a La Sexta la finestra que no havia trobat Televisión Española, una televisió pública al servei de l’Estat.

La reina Sofía no entiende que ahora sea noticia porque la reina es Letizia. Me cuentan que ella no solo sabía todo de los negocios de Juan Carlos sino que le animaba a hacerlo“, va començar la periodista. Però és que això només era el principi. Estava disposada a buidar el pap.

Sofía se arruinó al exiliarse de Grecia y tiene el fantasma de la ruina, el exilio sin dinero. Todo lo que nos contaba Corinna se ha cumplido, que había cuentas a disposición de Sofía y de las hijas Cristina y Elena. Esa austeridad no era tanta. Yo ya sé desde hace tiempo que no es austera. Cuando iba de viaje los paparazzi la seguían. En Londres se mete en los almacenes Harrods a las 9 de la mañana y no sale hasta las 10 de la noche. Gastaba 50 millones de pesetas al año en ropa”.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings