Pilar Eyre explica els nous retocs estètics de Letizia Ortiz

Letizia Ortiz torna de vacances amb importants retocs estètics

Comparteix la notícia
Pilar Eyre

Pilar Eyre

Letizia Ortiz torna de vacances amb importants retocs estètics

La reina dels espanyols, Letizia Ortiz, ha tornat de vacances. Ha estat uns dies a Mallorca però també ha gaudit d’aquelles vacances privades que ningú sap on van i que paguem tots els catalans i espanyols. Ha tornat molt canviada, amb importants retocs estètics que, segons ella, la fan més jove i retarden l’evident pas dels anys.

Ortiz té una imatge molt canviada d’aquella jove periodista que presentava el Telediario. Alguns retocs no es poden apreciar gaire bé ja que sempre dur la mascareta tant a dins com a fora, però Pilar Eyre ha trencat el seu silenci per explicar-ne tots els detalls.

Segons Eyre, que ha tingut accés a diferents enquestes, l’asturiana ha pujat a les enquestes, mentre que la resta de la família cau en reputació: “Letizia es el activo más potente de la Casa Real, como demuestran las encuestas que se realizan de puertas para adentro y que no se dan a conocer públicamente”. Només la Princesa Leonor li pot disputar aquesta primera posició.

Letizia va a jubilar la modestia en el vestir, propia de tiempos duros, apostando por una imagen más ilusionante. De reina, con trajes de diseñadores españoles, tan necesitados de proyección. Letizia ha decidido responder enriquecer su armario con nuevos modelos y espectaculares vestidos de fiesta“, diu Eyre.

También veremos desaparecer esas canas que marcaron tendencia, pero que ahora, que se quiere trasmitir optimismo y esperanza, ya no tienen razón de ser, y un rostro terso y rejuvenecido que nos asombrará en cuanto se quite la mascarilla”. Ho veurem. Estarem antents.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Pilar Eyre explica els nous retocs estètics de Letizia Ortiz

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings