Pilar Carracelas destrossa Rufián i el diputat autonomista reacciona amb un dels seus habituals RT

Pilar Carracelas defineix a la perfecció l’estratègia de Rufián i els fans del diputat li diuen de tot

Comparteix la notícia
Pilar Carracelas a TV3

Pilar Carracelas a TV3

Pilar Carracelas defineix a la perfecció l’estratègia de Rufián i els fans del diputat li diuen de tot

Gabriel Rufián ja fa anys que és al Congreso mentre cobra per fer el què li manen des de la direcció d’Esquerra. Li és igual l’ordre que rebi, ell la complirà perquè el seu sou depèn d’això. La seva carrera política va començar a Súmate. Fidel a l’esperit de la picaresca espanyola que tan bé representa va veure que apuntant-se a l’entitat podria grimpar. Allà molta gent el va clissar ràpidament però Oriol Junqueras el va fitxar per ERC amb l’objectiu d’aconseguir vots de l’àrea metropolitana. Va arribar al Congreso l’any 2015 i va prometre que només hi seria 18 mesos. Ja ha multiplicat aquesta xifra per 4.

Rufián té un dels salaris més elevats entre els diputats espanyols i no té cap intenció de retirar-se. Si fos per ell s’hi estarà fins jubilar-se però és conscient que el dia que deixi de ser útil pels interessos de Junqueras, anirà fora. Així ho creu Pilar Carracelas, que no dubta a comparar-lo amb José Zaragoza, un altre vividor. El diputat socialista és un “hombre de partido”, d’aquells que agraden a Alfonso Guerra. Sempre disposat a fer el què li manen i anar-se adaptant.

La piulada de la periodista catalana ha emprenyat a molts seguidors d’ERC. Un militant li deia això: “La Pilar Carracelas addicta al tw es creu que pot donar lliçons…i es creu ella capaç de fer la feina del que ella critica ?, segur que no. Però si que sap fotre merda”.

La resposta de Carracelas és brutal: “La feina de Rufián és capaç de fer-la qualsevol. Només cal dir a tot que si al PSOE. I a Esquerra no cal que us fotin merda. Us hi fiqueu sols. No en culpeu els altres”.

Un usuari de Twitter explica que casos com el del diputat autonomista són molt habituals al partit fundat per Francesc Macià: “Pots estar segura que si. Fins i tot hi ha una diputada que era espanyolista hardcore fins que algú va posar-la a les llistes. Ni estudis universitaris té. I és molt més incapaç que en Rufián. Ho puc assegurar. Com ell, segur que mai havia llegit Cavall Fort”.

Un independentista de pedra picada com Fredi Bentanachs també parlava clar en una piulada com a resposta al comentari de Pilar Carracelas: “Un total inútil políticament i culturalment, estarrufat a l’escó, no fot bimba i cobra milers d’€ al més, a @Esquerra_ERC en tenen uns quants, això s’acabarà el moment què el @ConsellxRep despleguem la DUI de l’1-0, i al marge dels partits ho farem!”

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Pilar Carracelas destrossa Rufián i el diputat autonomista reacciona amb un dels seus habituals RT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings