Un periodista del diari més ultra rep la repressió borbònica… i ara ja no li agrada tant el règim

Joan Guirado, d’Ok Diario, pateix de ben a prop la repressió de la monarquia espanyola

Comparteix la notícia
El periodista Joan Guirado

El periodista Joan Guirado

Joan Guirado, d’Ok Diario, pateix de ben a prop la repressió de la monarquia espanyola

Ok Diario és probablement el diari més ultra del panorama informatiu espanyol. A la mateixa alçada tot i que menys coneguts hi trobem altres perles com Periodista Digital o Caso Aislado entre molts altres, però sense cap mena de dubte el pamflet d’Eduardo Inda pot presumir d’aquesta medalla.

Un dels seus periodistes de renom, el català Joan Guirado, ha denunciat que ha rebut la repressió dels agents de la Guardia Civil que ‘protegien’ la Casa Reial durant la cobertura d’una notícia que afectava de ben a prop el Rei Felipe VI i Letizia.

Guirado va publicar un extens i contundent fil de Twitter en què denunciava la situació. Considera l’olotí que els agents de la Benemérita no li han permès desenvolupar correctament la seva feina com a periodista i fer la cobertura per tal d’informar als seus lectors.

He tenido miedo, me han hecho un sandwich, uno delante y uno detrás. Me escuchan hablando por teléfono, qué triste. Me dice qué voy a preguntar y que no lo haga. Marcaje de dos, me han afeado la pregunta”. Els fets van passar al mes de juliol a Bilbao però són més propis d’un estat totalitari d’altres zones. Si un periodista ultra considera que la Casa Reial exerceix la repressió imagineu-vos els catalans.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings