[VÍDEO]: Una periodista canària parla català amb un gran nivell

Una periodista canària parla un català impecable

Comparteix la notícia
Periodista canària

Periodista canària

Una periodista canària parla un català impecable

Ens va deixar a tots bocabadats. Es diu Francisca González i va intervenir des de la Palma al programa Cafè d’Idees de Radio Televisión Española, que presenta Gemma Nierga. Ens explicava que la colada de lava més activa no havia arribat al mar i quina era l’última hora del volcà que està afectant aquesta illa de Canàries.

“Es compleix un mes de l’inici de l’erupció del volcà Cumbre Vieja a l’illa de La Palma i encara continua molt actiu, pendents ara de si una nova colada, la més activa, pot arribar al mar“. Aquestes eren les paraules que sorprenien i no haurien de sorprendre. Els espectadors es quedaven més amb aquest detall que no pas amb la informació, un fet que no s’hauria de veure gens estrany.

Aquí al plató ens hem quedat una mica aturats de veure el català que parles, estimada Francisca“. Unes felicitacions que ella ha agraït.

“Parlo un català canari”, va començar. Vaig estudiar a Catalunya la segona carrera”, va afegir. “Francisca sempre aconsegueixes treure’ns un somriure perquè t’he donat pas, ho havia fet altres vegades, però quan he escoltat que em començaves a parlar en català he pensat, m’està parlant en català? I sí, sí, així ha estat“.

Ràpidament han aparegut missatges a xarxes socials, felicitant-la i agraint-li aquest gest. Un gest que seria impensable en altres televisions com Telecinco, que emet el programa matinal d’Ana Rosa Quintana.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “[VÍDEO]: Una periodista canària parla català amb un gran nivell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings