FOTO: Actualitzen el cartell antic de Pere Aragonès amb “l’Espanya ens roba”

Pere Aragonès i l’Espanya ens roba es fan virals a xarxes socials

Comparteix la notícia
Pere Aragonès, d'ERC

Pere Aragonès, d'ERC

Pere Aragonès i l’Espanya ens roba es fan virals a xarxes socials

El President de la Generalitat va començar la seva carrera política a les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) i al món municipal del Maresme, al seu Ajuntament, a Pineda de Mar. Evidentment, com tants polítics i simpatitzants d’ERC, ha canviat molt la seva manera de fer i la seva manera de pensar actual respecte fa uns anys enrere.

Aragonès era d’aquells que pensava que “Espanya ens roba”. Es referia a l’extrem règim fiscal que patim els catalans i catalanes. Això vol dir que paguem més diners a Madrid dels quals, la capital ens torna. Anem aportant cafè perquè la gran cafetera comuna funcioni, però aquesta reparteix més tallats a altres zones.

“Cada segon Espanya ens roba 450 euros”. Aquest és el missatge que Aragonès exhibia en públic fa anys. És un càlcul fet per institucions empresarials catalanes i experts en dret fiscal, però podria ser molt més, ja que el dèficit fiscal podria estar situat entre els 18.000 i els 21.000 milions d’euros.

Ara, a xarxes socials s’ha fet viral una imatge en la qual apareix l’Aragonès actual, evidentment amb més edat i amb el mateix cartell. Tot i això, ara és el màxim representant de l’Estado español a Catalunya i cobra una nòmina procedent dels impostos dels catalans. Casualment, l’Espanya ens roba ha desaparegut.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings