Males notícies per al Pequeño Nicolás

En concret són 9 mesos de presó per un delicte d’usurpació de funcions públiques amb els atenuants d’anomalia psíquica i de dilacions indegudes, i 2 anys i 3 mesos de presó per un altre de suborn actiu amb els mateixos atenuants. Segons la sentència, Nicolás Gómez es va fer passar per un càrrec de la vicepresidència del govern espanyol i la Casa Reial durant el desplaçament a Ribadeo per reunir-se amb el president d’Alsa.

Comparteix la notícia
El Pequeño Nicolás

El Pequeño Nicolás

El Pequeño Nicolás, símbol de l’Espanya de picaresca i pandereta, podria acabar a la presó

L’Audiència Provincial de Madrid ha condemnat a 3 anys de presó Francisco Nicolás Gómez, conegut com a ‘Petit Nicolás’, per haver-se fet passar per emissari del rei durant un viatge a Ribadeo (Lugo) l’agost del 2014.

En concret són 9 mesos de presó per un delicte d’usurpació de funcions públiques amb els atenuants d’anomalia psíquica i de dilacions indegudes, i 2 anys i 3 mesos de presó per un altre de suborn actiu amb els mateixos atenuants.

Segons la sentència, Nicolás Gómez es va fer passar per un càrrec de la vicepresidència del govern espanyol i la Casa Reial durant el desplaçament a Ribadeo per reunir-se amb el president d’Alsa.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings