El drama familiar de Pep Plaza

Pep Plaza està passant un mal moment

Comparteix la notícia
Pep Plaza als estudis de Rac1

Pep Plaza als estudis de Rac1

Pep Plaza està passant un mal moment

Pep Plaza és un conegut actor i humorista. Molt estimat a Catalunya per les seves interpretacions al ‘Polònia’ de TV3, també ha participat en altres shows a títol personal.

Fa de Pedro Sánchez, però també d’altres personatges importants d’aquest programa de sàtira política que dirigeix Toni Soler, a través de la seva productora Minoria Absoluta. En la seva última interpretació, però, no ha fet riure. Tot el contrari.

Pep Plaza ha concedit una entrevista a Rac1, amb Jordi Basté i ha explicat el drama familiar que està patint. Viu amb un germà amb esquizofrènia i això ha afectat l’estructura i el nucli familiar. La seva mare ha viscut 25 anys de maltractament verbal per part del fill. I ara, a més, ha hagut de marxar de casa seva.

“Fa por la manera com aquesta malaltia ha envaït el meu germà. Són crits, trencadisses, que ma mare caigui a terra i no la reculli, que li bloquegi el mòbil, que la controli, que estigui prenent un cafè amb les amigues i que li munti un espectacle perquè no li compra un entrepà. Extorsionar-la econòmicament, insultar-la, cridar-la”, va relatar.

L’actor va explicar que el problema va començar quan el seu germà feia el servei militar, als seus divuit anys. “Al principi ho portava bé. Després, comença a consumir i perdem una mica el control de la seva vida”. No hem d’oblidar la mort del pare. Pep Plaza en tenia 18 i el germà 13.

El problema resumit en poques paraules: “hi ha malalts que no es deixen ajudar”. I aquest és el germà de Pep Plaza. “Arriba un moment en què no pots fer gaire cosa. Acabes anant allà, parlant amb els metges i dient que la situació és la que és, però no poden fer un ingrés involuntari. Has de trucar al 112, necessites un justificant… A més, si en el moment en què arriben els Mossos la persona ja no està alterada, ja no la poden ingressar; és bastant desesperant”

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings