Les tres piulades de Pep Guardiola en català que deixen en ridícul Javier Tebas

Pep Guardiola repassa Javier Tebas

Comparteix la notícia
El Barça accelera per un fitxatge clau després d'un consell de Guardiola

Pep Guardiola

Pep Guardiola repassa Javier Tebas

L’actual entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, a més de ser un excel·lent professional es caracteritza per parlar clar. Clar i català. I així ho ha tornat a fer. El de Santpedor ha posat a lloc el president de La Liga, Javier Tebas, convidant-lo a aprendre del president de la Premier League. Els missatges es fan fer virals i els seguidors anglesos van donar la raó al català.

Guardiola li explicava a Tebas que a la Primer League el funcionament i l’organització és molt millor. El català li explica que la gestió de la Lliga és millor i, per tant, els clubs tenen més ingressos i no tenen tants problemes de deute com estan tenint els clubs de la Liga española. Tot plegat té origen en la imposició d’un topall serial que pot perjudicar clubs com el Barça, Real Madrid, Atlético de Madrid, Athletic de Bilbao, etc.

L’entrenador del City ha explicat que no té gaire sentit que la Liga Española sigui tan potent quant a guanyar competicions però després la Liga no estigui a l’alçada. “Moltes Champions del Barça i Madrid. Moltíssimes. Finalistes de Champions amb el València i l’Atlético. Moltes Europa League amb el Sevilla com a gran dominador i la darrera del Villarreal”, diu Guardiola.

Tebas insistia en tenir la raó i en considerar que Pep Guardiola no coneixia el mercat actual del futbol, amb una clara inflació dels salaris i els preus de compra i també la competència de les televisions. Finalment, les tres piulades d’en Pep s’han fet virals i han tingut molt d’èxit.

Comparteix la notícia

3 pensamientos sobre “Les tres piulades de Pep Guardiola en català que deixen en ridícul Javier Tebas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings