[FOTO]: Un nen es troba Pep Guardiola a Barcelona i passa això

Pep Guardiola demostra els seus valors amb aquest gest cap a aquest nen

Comparteix la notícia
Pep Guardiola

Pep Guardiola

Pep Guardiola demostra els seus valors amb aquest gest cap a aquest nen

Aquest estiu estem veient molt sovint Guardiola per Catalunya. Algú va especular sobre l’arribada de l’entrenador del Manchester City al Camp Nou i que ell era el fitxatge estrella de Joan Laporta. Però això no passarà. El noi de Santpedor s’ha comprat una luxosa casa a Pedralbes i passarà més temps a Barcelona per fer companyia al seu pare Valentí Guardiola, que ha quedat vidu després de la mort de la seva mare.

“Un nen feliç. Gràcies Pep Guardiola“, ha dit Jordi Canet, l’autor de la foto. El jove no porta la samarreta del Barça. Probablement és la del City. És blava i és Puma. L’entrenador l’ha fet feliç, ha parlat dos minuts amb ell i li ha signat la roba. Sota la mascareta es pot intuir la felicitat del jove.

El gest de Guardiola demostra els valors catalans i de la Masia. No només és important ser bon jugador i bon entrenador (que ho és) també cal ser bona persona i estar al costat dels altres. Amb dos minuts de conversa, aquest jove estarà content dies i recordarà aquest moment tota la seva vida.

Un seguidor de Guardiola entrenador (és massa jove per ser seguidor de Guardiola jugador) que de ben segur segueix i seguirà sempre la seva trajectòria.

Guardiola fa feliç un nen
Guardiola fa feliç un nen
Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings