[VÍDEO]: Amb patinet elèctric i bombona de butà pel mig de Barcelona

a dona utilitza la bombona de butà com a seient del seu patinet

Comparteix la notícia
Patinet a Barcelona

Patinet a Barcelona

Una dona utilitza la bombona de butà com a seient del seu patinet

Barcelona s’ha convertit en el paradís del delinqüent. Tothom fa el què vol sense témer les conseqüències. Els furts, robatoris i baralles no paren d’augmentar i cada vegada són més els estrangers que es plantegen no passar les seves vacances a casa nostra per culpa de la inseguretat. Inseguretat i incivisme perquè l’actitud d’aquesta dona no és gaire solidària amb els altres ciutadans.

Pot caure i es pot fer mal ella i pot fer mal als altres. Pot ser que la bombona de butà caigui al terra i provoqui un accident amb la col·lisió d’un vehicle de conseqüències incalculables. El vídeo l’ha publicat BCN Legends i el compartim en aquesta notícia.

Ja veiem quin ús se’n fa dels carrils bicis d’Ada Colau. També veiem com actua la Policia Local d‘Ada Colau. Només els falta fer una crida. Tothom que vulgui delinquir que vingui a Barcelona. No li passarà res a aquesta dona. Ni conducció temerària ni res. Cap denuncia penal ni administrativa.

El vídeo s’ha fet viral a xarxes socials. Molts tuitaires han criticat la gestió de l’actual alcaldessa i han demanat més mà dura. La ciutat s’està descontrolant i s’ha d’evitar.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings