Nova parella de presentadors de TV3

Dos periodistes habituals de TV3 són parella

Comparteix la notícia
Tots els detalls de l'edició 30 de la Marató de TV3

Dos periodistes habituals de TV3 són parella

Moltes parelles han sorgit a la feina. La proximitat dels companys i la quantitat d’hores junts fa que les persones acabin enamorant-se i sorgeixi una relació ben bonica. A TV3 se’n coneixen algunes.

Si fa poc us en explicàvem una, ara n’hem conegut una altra. Estem parlant de Marta Bosch i Xavier Valls. Tots dos són periodistes dels Esports de TV3. Apareixen al costat de Ramon Pellicer i Cristina Riba. De fet, Riba és una de les afortunades amb Artur Peguera.

Altres continuen amb les seves parelles de sempre, externes a la casa. És el cas de Toni Cruanyes. El presentador de Canet de Mar està casat amb Eugeni Villalbí, que ara ha entrat al Parlament com a diputat d’ERC. Raquel Sans i Ramon Pellicer, habituals de la Televisió de Catalunya, també segueixen casats amb les seves respectives parelles.

Tot i això, aquest estiu no han aparegut en els Instagrams d’altres, fet que ha fet aixecar les especulacions. El fet que un substitueixi l’altre també ha fet créixer els rumors que ja no estarien junts i que la seva relació hauria estat intensa però efímera.

Marta Bosch ha publicat fotos amb amics, amb molts amics però sense Xavier Valls. Només ells saben quina és la veritat de tot plegat i qualsevol decisió serà bona i la correcta. Que siguin molt feliços. Junts o separats. Fa uns mesos ja van penjar una imatge junts fent un tast de vins i també s’han deixat veure junts en altres ocasions.

Marta Bosch
Marta Bosch
Xavier Valls
Xavier Valls
Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings