FOTOS: El palauet on viurà Messi a París

Comparteix la notícia

Surt a la llum el palauet on viuran Leo Messi i Antonela Roccuzzo

El pare de Leo Messi parla amb Joan Laporta

El pare de Leo Messi parla amb Joan Laporta

Comparteix la notícia

Surt a la llum el palauet on viuran Leo Messi i Antonela Roccuzzo

Leo Messi, Antonela Roccuzzo i els seus fills han deixat Barcelona i s’han desplaçat a París. El jugador argentí ha canviat el Barça pel PSG i ha iniciat una nova vida a la capital francesa. Els primers dies d’estada, van viure en una suite d’un hotel, envoltats de tots els luxes. Ara volen canviar, però no volen reduir els luxes.

Viuran en un palauet valorat en 50 milions d’euros. Tot i això, com que només preveuen estar dos anys a París, no el compraran, sinó que el llogaran per 150.000 euros. A Internet han aparegut les primeres imatges i són espectaculars. Es diu Palais Rose (Palau Rosa) i està situat al barri Chatou dins el Parc Ibis de Vésinet. Es troba a 20 minuts de París i té 7000 metres quadrats de terreny, dels quals 2.000 construïts.

Hi ha cinema, una sala de jocs, una piscina coberta de 16 m, un spa, un gran gimnàs. Allotjaments independents pel personal, una casa de convidats de 500 m2, pàrkings… No s’estan de res.

Construït a l’estil del Gran Trianon el 1900 per l’armador Arthur Schweitzer, el Palais Rose ha estat la llar del gran poeta Robert de Montesqiou des del 1908 fins al 1921. I, el general de Gaulle, en ruta per prendre la quarta blindada Division, es va allotjar a l’Ermitage del Palais Rose del 12 al 15 de maig de 1940. Una placa muntada a l’edifici i visible des del carrer Diderot commemora aquell fet”, explica el portal immobiliari.

5 pensamientos sobre “FOTOS: El palauet on viurà Messi a París

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings