[FOTO]: La paella de Toni Cruanyes

Toni Cruanyes gaudeix d’una paella estiuenca

Comparteix la notícia
Toni Cruanyes

Toni Cruanyes

Toni Cruanyes gaudeix d’una paella estiuenca

El periodista del Telenotícies Vespre Toni Cruanyes és una de les cares més conegudes i més estimades de TV3. És un excel·lent professional i els espectadors de la Televisió de Catalunya li reconeixen la feina ben feta. Fora dels platós i darrere les càmeres, és una persona excepcional. Així ho han repetit una vegada rere l’altra els seus amics i companys de feina.

A Instagram i altres xarxes socials, no dubta a exhibir la seva vida personal. Al costat del seu marit Eugeni Vilallbí i dels seus fills, gaudeixen dels caps de setmana i també de l’estiu. L’arròs que ha fet és espectacular. Reafirma la seva candidatura a millor gendre de Catalunya que totes les sogres voldrien tenir.

“Començo vacances. Per tant a partir de dilluns veuran aquí Carles Costa. I com sempre, al darrere l’equip esplèndid del TN vespre fent torns perquè puntualment a les 9 tinguin la informació completa del dia. Gràcies per la confiança. Bona nit, bon cap de setmana i bon estiu”, va explicar Cruanyes el passat divendres 16 de juliol. Vacances molt merescudes. Les ha gaudit. N’estem segurs.

Sembla que la cosa va d’arrossos, doncs Pilar Rahola i els seus amics -en un grup on també hi era Carles Puigdemont- també van fer una paella a la Catalunya del Nord. Hi havia diverses cares conegudes de la política, com Albano Dante Fachin i el diputat de Bildu, Jon Iñarritu.

Paella cruanyes
Paella cruanyes
Comparteix la notícia

5 pensamientos sobre “[FOTO]: La paella de Toni Cruanyes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings