El padrastre de Letizia Ortiz: Ella calla

Comparteix la notícia

Letizia Ortiz té nou padrastre

Un ex nòvio de Letizia Ortiz va tremolar la monarquia

Un ex nòvio de Letizia Ortiz va tremolar la monarquia

Comparteix la notícia

Letizia Ortiz té nou padrastre

El divorci és molt present al a vida de Letizia Ortiz. L’asturiana es va casar amb el seu professor de l’Institut, amb un tal Alfonso Guerrero. Pocs anys després es van divorciar. Els seus pares també van passar pel Jutjat i van trencar la seva relació. Fins ara, tenia una madrastra, Ana Togares i ara hem conegut que també té un padrastre, la parella de la seva mare.

Paloma Rocasolano presumeix de xicot a la revista Semana. “Paloma Rocasolano, la madre de la Reina, enamorada. Escriu la revista rosa que”A pesar de que Paloma Rocasolano intenta pasar desapercibida por las calles de Madrid junto a su nuevo novio, hemos cazado el romántico paseo de la pareja. Discretos, pero inequívocamente enamorados. Los gestos lo dicen todo, y si esto es así, la madre de Letizia y Telma está enamorada de nuevo. Las miradas arrobadas, las sonrisas constantes, las caricias…”

Ella té 69 anys i la revista considera que ha donat una nova oportunitat a l’amor. Com si fos quelcom excepcional i molt destacable, els redactors expliquen que la parella “estuvo tomando algo en una terraza en las inmediaciones del domicilio de Paloma en el centro de Madrid“, això sí “dejando constancia de lo felices que están juntos”.

La revista demana a la mare que faci com la seva altra filla, Telma, que va presentar fa temps el seu nou nòvio, Robert Gavin Bonnar, en un acte oficial dels reis d’Espanya, el lliurament dels Premis Princesa d’Astúries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings