[VÍDEO]: Pablo Urdangarín demostra els gens borbònics fent això al metro

Pablo Urdangarín va en metro

Comparteix la notícia
Pablo Urdangarin

Pablo Urdangarin

Pablo Urdangarín va en metro

El fill d’Iñaki Urdangarin s’assembla al seu pare, almenys pel que fa a la seva passió per l’esport. També juga a handbol i també ho fa al Barça, a la primera plantilla, a les ordres de l’entrenador Carlos Ortega, que era company d’equip del seu pare. Pel que fa a altres aficions, de moment desconeixem que també tingui altres prioritats, com casar-se amb una filla d’un rei europeu.

La seva vida és la que podria tenir qualsevol jove de la seva edat que viu a Barcelona. O a la part alta de la ciutat. Algun dia deu anar amb taxi, però també utilitza el metro. Igual que els seus cosins Froilan i Victoria Federica també deuen utilitzar el metro a Madrid per desplaçar-se d’un bar a l’altre. Fa pocs dies, Urdangarin fill va ser ‘caçat’ al metro de Barcelona i en una actitud molt divertida.

Unes noies joves, conscientment o no, es van posar ballar a l’altre costat de l’andana per intentar captar l’atenció d’uns nois que estaven en el costat oposat. Un d’aquests nois era Pablo Urdangarin, que va demostrar els seus gens Borbons i els va seguir el joc, també posant-se a ballar, per captar l’atenció de les noies.

“A ver si tik tok hace su magia y los encontramos”, deia l’Andrea Ferrer, sense saber qui era el noi de l’altra costat d’andana. Ha estat una usuària de xarxes socials, la Júlia, qui ha compartit aquestes imatges i ha explicat als tuitaires qui era aquest noi que ha començat a ballar.

Potser no arriba al nivell del seu cosí gran, però ‘Don Pablo’ apunta maneres. Veurem si també té els gens borbònics com el seu avi i com Froilán. Si s’assembla al pare, té bons atributs físics que l’ajudaran a lligar amb els seus objectius.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings