Ortega Smith: “No me casaría con una separatista de Bildu”

El ‘voxero’ Ortega Smith contra l’independentisme

Comparteix la notícia
Javier Ortega Smith

Javier Ortega Smith

El ‘voxero’ Ortega Smith contra l’independentisme

El secretari general de VOX i advocat de la formació, Javier Ortega Smith, s’ha casat amb una mexicana, amb la Paulina. La plana major del partit ultra ha anat de casament. L’enllaç va ser una autèntica festa i s’hi va poder veure Santiago Abascal, Iván Espinosa de los Monteros, Macrena Olona, Rocío Monasterio, Ignacio Garriga, etc. Als seus 53 anys, va passar per l’altar. Es casament havia de ser per l’Església, com Déu mana.

L’afortunada és Paulina Sánchez del Río. que treballa al Departament de Premsa a Espanya i Itàlia d’un banc britànic, l’HSBC. És molt més jove que ell, té 40 anys. El casament es va celebrar a una finca de Toledo propietat del polític de VOX, molt a prop de l’Alcázar. No van poder-ho quadrar amb la Hispanidad, perquè el passat 12 d’octubre els líders del partit s’havien d’anar a fer la foto.

“El enlace se celebrará en el cigarral de Santa Elena, en Toledo, del que el político posee una octava parte. La finca se extiende aproximadamente unos 23.000 metros cuadrados y tiene vistas al Alcázar de Toledo. La propiedad la adquirió su bisabuelo Dámaso Fernández-Arias en 1931 y ha ido pasando de generación en generación”. Així ho definia el diari afí, ABC.

Fins fa poc, la parella era Cristina Seguí, una tertuliana ultra que es passejava pels platós de televisió. Van partir peres i ella el va deixar a ell i al partit. Veurem quan li dura. Preguntat si li agradaria tenir una parella ‘separatista’, la resposta és clara. Vol mexicanes però no catalanes ni basques.

“Aunque, a ver, si me pones en el extremo y me preguntas si me enamoraría de alguien de Bildu, pues evidentemente no”, va respondre en una entrevista

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Ortega Smith: “No me casaría con una separatista de Bildu”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings