Oriol Mitjà parla clar sobre què caldria fer amb els que no es volen vacunar

L’epidemiòleg Oriol Mitjà també aposta per tancar l’interior de bars i restaurants i per una “dosi recordatòria”

Comparteix la notícia
Oriol Mitjà

Oriol Mitjà

L’epidemiòleg Oriol Mitjà també aposta per tancar l’interior de bars i restaurants i per una “dosi recordatòria”

L’epidemiòleg Oriol Mitjà ha apostat en una entrevista a ‘El Nacional’ per restringir l’entrada de persones no vacunades a “llocs de risc” com la restauració o l’oci nocturn.

“El no vacunat té quatre vegades més possibilitats de ser contagiós”, ha assegurat, motiu pel qual creu que, si s’ha de començar a obrir l’economia de discoteques i restaurants, ha de per als vacunats “i els que donen negatiu en un test d’antígens”.

Mitjà també creu que l’interior de bars i restaurants haurien d’estar tancats, mentre que la cultura i els gimnasos “s’han demostrat que són més segurs”.

Els àmbits més perillosos, segons ell, són les “festivitats, discoteques i restauració”. Mitjà, que creu que a Catalunya s’han fet les coses “molt malament”, també preveu que caldrà una “dosi recordatòria” de la vacuna al cap d’un any per tornar a potenciar la immunitat.

Aquesta nova dosi caldrà per a les persones “amb sistemes immunitaris més febles i la gent més gran de 65 anys”, però creu que probablement “s’haurà de revacunar a tota la població en general”.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Oriol Mitjà parla clar sobre què caldria fer amb els que no es volen vacunar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings