Uns okupes amb ple d’antecedents la fan grossa al Poble-sec després que els Mossos els desallotgessin

El llirisme defensa les actituds d’alguns okupes

Comparteix la notícia
Un menor la fa grossa a Riudoms conduint una furgoneta

Mossos

El llirisme defensa les actituds d’alguns okupes

Els Mossos d’Esquadra han desallotjat aquest divendres un immoble ocupat per lladres multireincidents al Poble-sec, al carrer Radas. En el moment de la intervenció hi havia dos ocupants que, tot i que havien estat prèviament informats de la data del desallotjament, no han volgut marxar voluntàriament. Els okupes enen 12 i 15 antecedents per furts i robatoris amb violència i intimidació.

Els Mossos han desplegat després un dispositiu de seguretat mentre el propietari de l’immoble l’assegurava, ja que quatre persones, també multireincidents, han intentat ocupar-lo de nou. La intervenció s’ha produït a requeriment del jutjat d’instrucció número 5 de Barcelona. El local es va ocupar el 17 de març, i des de llavors havien augmentat els incidents a la zona. Els veïns havien fet arribar nombroses queixes i estaven col·laborant amb la Guàrdia Urbana per millorar la seva seguretat. També havien denunciat la situació entitats del barri, els veïns, el president i l’administrador de la finca i l’associació de comerciants del Poble-sec i el Paral·lel.

De fet, dels 48 fets delinqüencials que s’han produït en aquella àrea en els últimes dos mesos, 31 estan relacionats amb els ocupants del carrer Radas. En els diferents seguiments que han fet els Mossos han identificat fins a 10 persones que sumen entre tots 65 antecedents. L’operatiu s’emmarca en el pla Tremall dels Mossos contra la multireincidència.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Uns okupes amb ple d’antecedents la fan grossa al Poble-sec després que els Mossos els desallotgessin

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings