Núria Solé emociona amb aquestes imatges amb la seva filla

Nuria Solé ‘presenta’ la seva filla

Comparteix la notícia
Nuria Solé

Nuria Solé

Nuria Solé ‘presenta’ la seva filla

Nuria Solé és una de les cares més conegudes i més estimades de TV3. Va començar de ben joveneta presentant l’Info K, el canal informatiu juvenil que explica les notícies als més joves d’una manera més amena i entenedora. Poc a poc va anar creixent i la Televisió de Catalunya va premiar el seu esforç i el seu compromís donant-li feines de més responsabilitat. Ha presentat el Telenotícies i programes tan importants com La Marató.

Igual que Toni Cruanyes i altres periodistes de la casa, Solé és molt activa a xarxes socials. Recentment ha publicat imatges a Instagram on se la pot veure acompanyada de la seva filla. La foto és molt tendra i dolça i ha rebut molts comentaris dels seus seguidors: “oh, és preciosa”, “oh que maca”, “felicitats Núria, quina filla que tens”. Entre molts altres.

Ara, la veiem presentant el Telenotícies Comarques. És nascuda a Tarragona, però viu a Barcelona. Estima la seva feina i la coneix bé. Va de casa a la feina i de la feina a casa. Tot i això, encara té temps per gaudir de la família i, especialment, de la seva filla. Amb aquesta foto queda clara la complicitat i la bona relació entre ambdues.

Fa poc us vam ensenyar unes fotografies seves de fa vint anys. Les mateixes demostren que la tarragonina no ha canviat. Sembla que els anys no han passat per a ella. Està igual de guapa que quan tenia vint i poc anys. Les imatges es van fer virals.

Núria Solé i la seva filla
Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings