El nòvio futbolista de la filla de Pep Guardiola

Surt a la llum qui és el nòvio de la filla de Pep Guardiola

Comparteix la notícia
Maria Guardiola

Maria Guardiola

Surt a la llum qui és el nòvio de la filla de Pep Guardiola

L’actual entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, està gaudint d’un dels seus millors anys de la seva vida. Pot guanyar la Champions League i s’ha convertit en el vencedor de la Lliga. Ara, hem conegut qui és el nòvio de la seva filla.

Pep Guardiola té tres fills. La Maria, en Màrius i la Valentina. La Maria estaria sortint amb un jugador del Tottenham, Delle Alli.

“Dele i Maria no semblaven tenir cap preocupació. No els va fer res que els veiessin fent-se petons davant la cabina del discjòquei. Estava ple de persones de festa mirant. Totes les taules reservades i plenes Estaven junts, en grup i en un ambient acollidor. Semblaven acabats de casar”, explica la revista que ha tret la notícia.

Dele Alli és un migcampista anglès. No juga a Manchester sinó a Londres, al Tottenham. Té 25 anys, 5 més que la filla d’en Pep Guardiola. Ells mateixos no se n’amagen i la premsa anglesa ja ha tret la notícia.

No sabem quina opinió té Pep Guardiola del seu ‘gendre’. Ni l’opinió futbolística ni l’opinió personal. Quant a l’esportiva deu ser bona. No en va, Delle Alli ha guanyat premis a millor esportista juvenil. Veurem si en els propers anys, a més de formar part de la vida de l’entrenador de Santpedor també és un jugador que juga al seu equip. Qui sap si fa les maletes cap a Manchester, per jugar al Manchester City.

Comparteix la notícia

2 pensamientos sobre “El nòvio futbolista de la filla de Pep Guardiola

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings