El nou nòvio de Corinna: S’assembla a Juan Carlos I

Alvise Casellati és el nom de la nova parella de Corinna i s’assembla a Juan Carlos I quan era jove

Comparteix la notícia
Corinna

Corinna

Alvise Casellati és el nom de la nova parella de Corinna i s’assembla a Juan Carlos I quan era jove

Juan Carlos I, ex rei dels espanyols, ha tingut moltes amants. La llista és llarga i hi ha rivalitat per ser al pòdium d’espanyol que ha tingut més amants, ja siguin estables o d’una sola nit. Malgrat que Julio Iglesias lideraria, segons el què en saben d’això, el rànquing amb força diferència, seguidament hi hauria el Campechano i en tercera posició Bertín Osborne. Aquest, que ha estat fidel a Fabiola durant els anys de matrimoni, podrà ara que s’han separat recuperar el temps perdut.

Però la més coneguda, i la que li va donar més problemes, va ser Corinna Larsen. La seva relació ho va fer esclatar tot i a partir d’aquí va sortir tota la porqueria. L’escàndol del viatge a Botswana va fer sortir del subsòl ple de coses que portaven anys amagades i que molts callaven per por o perquè els convenia.

Ja fa temps que Corinna i Juan Carlos no es veuen. Ella va fer el què va voler amb ell i ara ja té nova parella de la seva edat, fins i tot un pèl més jove. És un tal Alvise (no confondre amb l’ultra de VOX Alvise Pérez) Casellati. És músic i té 48 anys, fill de la presidenta del Senat italià. Gràcies a aquests contactes ha triomfat. La revista Vanitatis explica que “La presidenta del Senado de Italia ha impulsado el nombre de su hijo hasta los principales teatros del país gracias a su poder político y contacto con agencias y medios de comunicación”.

El més sorprenent, però, és que Alvise Casellati, nou nòvio de Corinna, té una retirada al Campechano quan era més jove:

Comparteix la notícia

2 pensamientos sobre “El nou nòvio de Corinna: S’assembla a Juan Carlos I

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings