Tot el què has de saber sobre la nova convocatòria de Correus 2023

Tot el què has de saber sobre la nova convocatòria de Correus 2023

Tot el què has de saber sobre la nova convocatòria de Correus 2023

Comparteix la notícia

Treballar a Correus es tradueix en múltiples avantatges i beneficis, començant pel fet de tenir una gran estabilitat laboral i, a més, poder gaudir d’horaris de treball considerablement senzills, i que faciliten la conciliació familiar, entre molts d’altres.

DATA D’EXAMEN DE LES OPOSICIONS A CORREUS: 7 de maig de 2023

És, justament per això, que resulta una gran oportunitat inscriure’s per a les oposicions Segon Desenvolupament de Correus 2023. En aquest sentit, és important destacar que s’ha publicat tot allò relacionat amb el segon desenvolupament de les bases de Correus, i com a conseqüència, ja es coneix tot allò necessari, com és el cas de la data d’inscripció, el nombre de places reservades per a persones que pateixin alguna discapacitat i, per descomptat, la distribució dels llocs de treball per províncies.

Informació clau sobre les noves convocatòries de Correus

Des de la sortida del primer desenvolupament de Correus, a l’octubre del 2022, s’ha despertat un gran interès per part dels interessats a formar part d’aquesta prestigiosa empresa. En aquest segon desenvolupament se n’han ofert molts més detalls, com és el cas de la distribució de les places per províncies i la data d’inscripció.

A continuació compartim algunes de les dades més destacades sobre això.

Data d’inscripció

Una de les dades més importants que han estat detallades en aquest segon desenvolupament de Correus és la inscripció. En aquest cas, les dates disponibles per inscriure’s a les oposicions són del 12 al 21 de gener, fent èmfasi que aquests dos dies també estan inclosos, per la qual cosa són hàbils per gestionar aquest procés.

Passos per a la inscripció

Igual que passa en qualsevol altra companyia, per inscriure’s a les oposicions de Correus cal complir amb certs requeriments bàsics, entre els quals, destaquen els següents:

 • Inscripció prèvia a la plataforma: abans de procedir a la inscripció formal per a les oposicions, l’interessat s’haurà d’inscriure a la plataforma de Correus.
 • Inscripció Procés de Personal Laboral Fix: la persona interessada també s’haurà d’inscriure en allò que es coneix com el Procés de Personal Laboral Fix. En aquesta inscripció, caldrà proveir algunes dades bàsiques personals, a més d’indicar quina és la província on t’agradaria treballar. També s’han d’indicar els llocs d’interès en aquesta província, encara que només se’n poden seleccionar vuit llocs.
 • Selecció de província: el següent pas per completar la inscripció formal per a les oposicions de Correus, és seleccionar la província on es vol presentar al corresponent examen. Tot i això, és important destacar que això no és garantia de presentar-s’hi, perquè finalment, les províncies que obtinguin més sol·licituds seran on, finalment, es presentin els exàmens.
 • Fer el pagament: finalment, el darrer pas simplement consisteix a fer el pagament que correspon a la inscripció. Aquest pagament s’ha de fer amb targeta bancària.
 • Factura: després de tot això, hauràs de rebre dos correus electrònics. En un s’adjuntarà la factura pel pagament, mentre que a l’altre, tindràs accés a un resum del procés d’inscripció.

Places per províncies

Com hem comentat anteriorment, en aquest segon desenvolupament també s’indiquen dades tan importants com les places per províncies. En total, hi ha 7.687 places i, addicionalment, 70 places reservades a persones amb algun tipus de discapacitat. Igual que altres anys, les ciutats de Barcelona, ​​Madrid i València són les que concentren més quantitat de places, específicament 1083, 784 i 424, respectivament. Tot i que la gran majoria de places es concentren a les ciutats més grans, també és possible treballar a Correus en ciutats més petites, perquè si bé el nombre de places és menor, també hi ha menys competència.

Llocs disponibles per treballar a Correus

Una altra de les dades més rellevants que has de considerar són els llocs disponibles per treballar a Correus.

A continuació compartim alguns dels més destacats:

 • Repartiment 1 amb jornada completa (motoritzat).
 • Repartiment 1 amb jornada parcial (motoritzat).
 • Repartiment 2 amb jornada completa (a peu).
 • Repartiment 2 amb jornada parcial (a peu).
 • Atenció al client amb jornada completa i atenció al client amb jornada parcial.
 • Agent de classificació amb jornada completa i agent de classificació amb jornada parcial.

Principals avantatges de treballar a Correus

Treballar a Correus és el somni de moltes persones, i és que és una companyia summament flexible i amb un bon ambient laboral, entre molts altres avantatges interessants. Sens dubte, és una de les millors empreses per treballar, pel fet que els horaris són flexibles, cosa que facilita la conciliació familiar, sense comptar que tenen l’opció d’accedir a llocs de treball amb horaris parcials i no complets, és a dir, hi ha opcions que s’ajusten a tots els requeriments.

D’altra banda, treballar a Correus també és clau per tenir més tranquil·litat perquè hi ha la garantia de tenir un lloc de treball estable. En aquest sentit, no hi ha preocupacions pel que fa a l’estabilitat laboral, imprescindible per poder fer plans a futur de tota mena. La flexibilitat és, sens dubte, una de les fortaleses més destacades d’aquesta empresa, i també un dels principals atractius per als treballadors de tot el país.

Addicionalment a això, els sous són considerablement competitius, i es té l’oportunitat de créixer a nivell professional, amb tots els avantatges i beneficis que això implica. Sens dubte, Correus és una de les millors empreses on podem desenvolupar una carrera i també dedicar temps a la nostra família, és per això que es tracta d’una de les oposicions amb més demanda.

Per això, si el teu objectiu és aconseguir una plaça a Correus, és summament important que et preparis amb suficient antelació, estudiïs temaris actualitzats i facis exàmens de simulacre. L’organització i la preparació són les claus per accedir a un lloc laboral en aquesta prestigiosa empresa i així poder gaudir de tots els beneficis que això implica, tant pel que fa a estabilitat laboral, com també pel que fa a sous, conciliació familiar , vacances i molt més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Responsable: Digital Toginama S.L. Finalitat: publicar els vostres comentaris. Legitimació: per al vostre consentiment exprés. Destinataris: no transferirem les vostres dades a tercers, tret de les administracions que estiguin autoritzades legalment. Drets: teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, tal com s’explica en informació addicional. Informació addicional: a la nostra política de privadesa i protecció de dades.