Un nen fa aquesta pregunta innocent a Felipe VI i el rei espanyol passa d’ell

Felipe VI menysprea i ignora un nen

Comparteix la notícia
Rei Felipe VI

Rei Felipe VI

Felipe VI menysprea i ignora un nen

L’ex cancellera alemanya Angela Merkel va viatjar fins a Cáceres on va rebre el Premio Europeo Carlos V. És una distinció per la seva tasca a favor de l’Europa comunitària i unida. El lliurament s’ha fet al monestir de Yuste, en un acte solemne on també hi havia el Rei Felipe VI, Pablo Casado i molts joves. Casado s’emmiralla, sense èxit, em Merkel. Ambdós són de dretes i conservadors, però el popular no li arriba a la sola de la sabata.

Els petits aclamaven el Borbó com si fos Leo Messi, Cristiano Ronaldo o Rosalia. Ningú els ha explicat que aquella persona és rei sense que ningú l’hagi votat i que la seva filla serà reina per ser filla del seu pare. O potser els ho han explicat i ho troben bé.

Portaven també banderes d’Espanya i cridaven crits de ‘Viva España’ i ‘Viva el Rey’. Sabien exactament el que havien de fer perquè les fotos i els vídeos quedessin bé. Un d’aquests nens, que devia ser el més despistat, no sabia qui era aquell home i li ha preguntat, insistentment, fins a 9 vegades “¿Eres el Rey?”. El Preparao no sabia què fer. Només calia acostar-se, ser simpàtic i respondre la pregunta innocent.

El rei no ha contestat. Pedro Sánchez i Angela Merkel, que estaven ben a prop, també reien, igual que el monarca. Una escena divertidíssima. Pobre nen.

Comparteix la notícia

2 pensamientos sobre “Un nen fa aquesta pregunta innocent a Felipe VI i el rei espanyol passa d’ell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings