La neboda de Letizia Ortiz la destrossa amb la seva darrera intervenció

La neboda de Letizia Ortiz parla clar sobre la seva tieta

Comparteix la notícia
Letizia

Letizia

La neboda de Letizia Ortiz parla clar sobre la seva tieta

La reina espanyola va perdre la seva germana Erika Ortiz després que aquesta decidís treure’s la vida. Fa poc va tenir lloc el Dia Mundial per la Prevenció del Suïcidi i també vam tornar a sentir la neboda de Letizia i la filla d’Erika, Carla Vigo, que és una ànima lliure, l’ovella negra de la família, molt diferent que Felipe i Letizia.

Letizia s’ha negat sempre presidir cap acte oficial per commemorar aquest Dia mundial i així ajudar a visibilitzar un greu problema de salut pública, com són els suïcidis. Prefereix ser egoista i que no se’n parli. Va preferir anar amb Miquel Iceta al Museu del Prado. Ha viscut de ben a prop aquest desastre i no vol ajudar els altres.

Carla Vigo hi va anar. I tant. I va llençar els missatges que llença habitualment. No té por de què pugui pensar la Casa Reial sobre les seves opinions ni si aquestes poden perjudicar la seva tieta. Vigo es va fotografiar amb una samarreta que deia: “Mi madre no es una cifra, era mi madre”.

La nena tenia 6 anys, era el febrer de 2007. Ara ja en te 21. Es nega a silenciar aquest suïcidi. Igual que es nega a silenciar altres injustícies de la vida que sempre denuncia.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “La neboda de Letizia Ortiz la destrossa amb la seva darrera intervenció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings