La trama de narcotràfic de Rafael Amargo segons el jutge instructor

Un jutge acusa el ballarí Rafael Amargo de tràfic de drogues

Comparteix la notícia
Rafael Amargo

Rafael Amargo

Un jutge acusa el ballarí Rafael Amargo de tràfic de drogues

El titular del Jutjat d’Instrucció 48 de Madrid, Juan Ramón Reig, ha tancat la investigació contra el ballarí Rafael Amargo, la seva dona i dos socis, detinguts ara fa un any, i ha conclòs que tots quatre formaven un grup criminal dedicat al tràfic de drogues.

Segons el magistrat “actuaven de comú acord en la recepció, preparació i distribució de substàncies estupefaents”, en especial “metanfetamina, ketamina, MDMA i GBL” a tercers, i duien a terme la seva activitat a l’habitatge del mateix Amargo i de la seva dona. El jutge els atribueix un delicte contra la salut pública i un altre d’organització criminal. Conclou que els compradors accedien a la casa “després de polsar el botó del porter automàtic o de fer una trucada telefònica” i “al cap de pocs minuts al domicili, sortien de l’immoble portant la substància adquirida”.

A més, segons el jutge, el grup també utilitzava “mules” per distribuir la droga. Es desplaçaven a peu o mitjançant Ubers contractats pel comprador per no deixar rastre. Un cop lliurada la droga, la ‘mula’ tornava a casa d’Amargo per lliurar els diners.

El jutge sosté que Amargo era el cap de l’entramat i s’encarregava de la compra de quantitats mitjanes de substàncies per abastir el grup. Un dels socis era qui aportava els diners per comprar substàncies en quantitats més importants.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings