Nou intent de pollo de Martín Blanco: La Presidenta Borràs el fa callar

Clatellot impressionant de Laura Borràs a Nacho Martín Blanco

Comparteix la notícia
Laura Borràs al Parlament

Laura Borràs al Parlament

Clatellot impressionant de Laura Borràs a Nacho Martín Blanco

El Ple del Parlament va tornar a viure una enganxada entre el diputat de Ciudadanos Nacho Martín i la Presidenta Laura Borràs. Com sempre i com ja ve sent habitual, el diputat taronja va demanar la paraula i va començar a muntar el ‘pollo’ sense tenir-la encara concedida. El dirigent espanyolista qüestionava el relat previ de Borràs en què explicava que la Junta de Portaveus havia acordat donar suport als membres de la Mesa represaliats.

El Parlament és per raó de ser i per definició el lloc on s’hi pot debatre de tot el que considerin vostès, amb l’únic límit que ens imposa el respecte escrupolós als principis democràtics i a la voluntat popular”, ha advertit i ha destacat que “aquest debat s’ha de poder fer lliurement, sense ingerències, amenaces o impediments per part de tercers”.

La Presidenta ha hagut de cridar-lo a l’ordre en reiterades ocasions i el diputat de Ciudadanos no callava. Finalment li ha hagut de tallar el micròfon. Queda clar que aquest escenari es repetirà en cada ple aquesta legislatura. La consigna és clara. Muntar el pollo i qüestionar qualsevol gest de la Presidenta.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings