Nacho Martín Blanco acusa Laurà Borràs d’indecència moral: “A mi tío lo fusiló Queipo de Llano”

Nacho Martín Blanco organitza un nou “pollo”

Comparteix la notícia
Ciutadans convoca una mani ultra

Nacho Martín Blanco, de Ciudadanos

Nacho Martín Blanco organitza un nou “pollo”

El portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament, Nacho Martín Blanco, ha qualificat el discurs de la presidenta del Parlament, Laura Borràs, durant l’acte de commemoració del 76è aniversari de la fi de la Segona Guerra Mundial d'”indecència moral”. En una publicació a Twitter, Martín Blanco ha lamentat que Borràs hagi entrellaçat les víctimes de la guerra amb la situació dels polítics de l’1-O.

“Lluny de l’horror de la guerra, el discurs ha estat carregat d’al·lusions al franquisme i paral·lelisme entre l’Europa de llavors i l’Espanya d’avui”, ha condemnat. “És una immoralitat i una falta de respecte per a les víctimes de la Segona Guerra Mundial i la dictadura”, ha sentenciat.

Martín Blanco ha explicat que va tenir un familiar diputat del PSOE al Congrés el 1936 Vicente Martín Romero que va ser afusellat pel general Quiepo de Llano a l’inici de la Guerra Civil. “No té dret a degradar les institucions i enverinar així la convivència. Ja n’hi ha prou”, ha conclòs.

Durant l’acte commemoratiu, Borràs ha lamentat que al segle XXI hi hagi “presos polítics i exiliats” i ha demanat prioritzar la “força de la raó, la democràcia i el pacifisme”. Ha fet una crida a construir un futur basat en el “respecte, la tolerància, els valors democràtics i el civisme” i “sense presos, exiliats, represaliats i conflictes bèl·lics”.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings