MURCIA QUE HERMOSA ERES: El govern autonòmic la fa grossa amb una campanya per a joves

El govern regional de Múrcia demana als joves portar mascareta per lligar “mollogón”

Comparteix la notícia
Alejandro López Miras

Alejandro López Miras

El govern regional de Múrcia demana als joves portar mascareta per lligar “mollogón”

D’on no n’hi ha no en raja. A Murcia han estat entretinguts aquest hivern. Ciudadanos, que estava al govern regional, va intentar una moció de censura contra el seu propi executiu per fer fora el president del PP, Alejandro López Miras, però no ho van aconseguir. De fet, es va produir un autèntic terratrèmol polític a tot l’Estado i la presidenta madrilenya Isabel Díaz Ayuso va convocar eleccions.

Encara governa el PP i, és clar, governa a la seva manera. Ara ha publicat una campanya molt polèmica per conscienciar els joves de portar mascareta. “Llevar mascarilla mola mollogón, sin combina con tu ropa, ligas un montón“. Per començar no s’escriu “mollogón”. No sabem què vol dir que aquesta paraula. Potser es refereixen a “mogollón”.

Deixant de banda l’errada de “mollogón, mogollón” i si és correcte l’ús d’aquesta paraula, l’anunci tampoc és encertat. Precisament, en temps de Covid no s’ha de “lligar” amb gent desconeguda com insinua l’anunci. Perquè si aquests joves “lliguen” es trauran aquesta mascareta (i altres coses) que mola “mollogón” i després ja no haurà servit de res la campanya. Bé sí, per donar diners públics a l’encarregat de fer-la.

Comparteix la notícia

2 pensamientos sobre “MURCIA QUE HERMOSA ERES: El govern autonòmic la fa grossa amb una campanya per a joves

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings