Els Mossos detenen un home per robar 31 tapes d’embornals al Pla de l’Estany

Els Mossos també han denunciat penalment la seva dona per col·laborar amb els delictes al Pla de l’Estany

Comparteix la notícia
Tiroteig prop de la Sagrada Família

Mossos a Barcelona

Els Mossos també han denunciat penalment la seva dona per col·laborar amb els delictes al Pla de l’Estany

Els Mossos d’Esquadra van detenir divendres un home, de 30 anys i de nacionalitat espanyola, per robar 31 tapes d’embornals de diverses poblacions del Pla de l’Estany i vendre-les en establiments especialitzats. La policia també ha denunciat penalment la seva parella pels mateixos fets.

Els fets es remunten a mitjans d’abril qual els mossos van saber, a través de diverses denúncies d’ajuntaments de la comarca afectats, que s’havien furtat més d’una trentena de tapes de clavegueram. Concretament, 23 a Banyoles, sis a Fontcoberta i dues a Palol de Revardit.

Les tapes estaven valorades en 1.427 euros. Gràcies a la col·laboració ciutadana i a les investigacions policial, els agents van saber que una parella havia venut en diverses ocasions durant els mesos de febrer, març i abril, material material d’alumini, llautó, ferralla i cablejat de coure en diversos establiments de gestió i recuperació de residus de les poblacions de Sant Julià de Ramis i de Sarrià de Ter (Gironès). Entre aquest material hi havia les tapes d’embornal que constaven com a sostretes.

Els agents van detenir divendres l’home com a presumpte autor d’un delicte de furt i van denunciar penalment la dona, de 45 anys. Tots dos són veïns de Porqueres.

L’arrestat, que no té antecedents, va quedar en llibertat després de declarar a comissaria amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan sigui citat.

Comparteix la notícia

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings