Un torero proper a VOX mata un toro de nom “Feminista” i l’espanyolisme li riu la gràcia

L’espanyolada de VOX gaudeix amb Morante de la Puebla

Comparteix la notícia
Morante de la Puebla

Morante de la Puebla

L’espanyolada de VOX gaudeix amb Morante de la Puebla

A Espanya és tradició matar toros i matar-los davant de tothom. Al bell mig d’una plaça i organitzant un espectacle en el qual els espectadors, per assistir-hi, paguen una entrada. Aquest estiu, tot i la pandèmia, s’han ‘celebrat’ diferents matances, una de les últimes, a Gijón, concretament a la Feria Taurina de Begoña.

Finito de Córdoba, Ginés Marín, Álvaro Lorenzo, Diego Urdiales, Manzanares, Roca Rey, Daniel Luque, ‘El Juli’ i Morante de la Puebla. Aquest últim va fer les delícies del públic quan va matar un toro que es deia “feminista”. És un clar defensor de VOX i de Santiago Abascal. Va donar suport a aquest partit ultra a les eleccions andaluses i sempre parla d eles bondats d’aquesta formació.

La Plataforma feminista d’Astúries ha emès un comunicat molt dur en el qual critica al ramader que va posar aquest nom, a l’organització que ho va permetre i al torero que no es va oposar a ‘torejar’ sabent que estaria matant un animal amb un nom que implica la defensa dels drets de les dones.

L’espanyolada li va riure les gràcies. Molt lluny de condemnar aquestes fets, va riure, va aplaudir i va felicitar aquest matador d’animals.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings