Miquel Iceta s’emociona aplaudint els reis espanyols

Miquel Iceta demostra el seu amor per la monarquia

Comparteix la notícia
Miquel Iceta

Miquel Iceta

Miquel Iceta demostra el seu amor per la monarquia

Els Borbons han tornat a Catalunya, concretament, a Barcelona. Ho han fet amb motiu d ela 70a edició dels Premis Planeta. És un dels actes on no es troben hostilitat. Saben que seran ben rebuts i així va ser. Hi havia empresaris de renom, polítics llepons, etc. Aquells qui hi participen tenen diversos objectius: fer-se la foto amb altres persones ‘importants’ i deixar-se veure mentre aplaudeixen els guanyadors.

A la Catifa Vermella hi vam veure persones conegudes. Manel Fuentes, Susanna Griso, Mónica Carillo, etc. També hi era Boris Izaguirre i Santi Vila. Eduardo Mendoza, María Castaño (ex de Camilo José Cela), etc. Tothom va voler aplaudir els Monarques i evidentment també, Miquel Iceta.

Ni Ada Colau, que també hi era, ni Joan Laporta van aplaudir els reis. Sí que ho va fer el socialista Miquel Iceta, que va picar de mans de manera apassionada.

En acabar l’acte, Felipe i Letizia Ortiz van tornar a corre cuita cap a Madrid, cap a casa seva. No fos cas que estiguessin massa temps a casa nostra. I això, que van ser ben rebuts.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings