La Ministra de Justícia fa el ridícul davant d’un diputat de Bildu parlant de Juan Carlos I i dones prostituïdes

La Ministra de Justícia evita pronunciar-se sobre el rei emèrit

Comparteix la notícia
Pilar Llop

Pilar Llop

La Ministra de Justícia evita pronunciar-se sobre el rei emèrit

Pilar Llop Cuenca és la Ministra de Justícia del Gobierno d’España, aquell Gobierno más progresista de la historia i que és amic dels ex independentistes d’ERC. Al Congreso de los Diputados, aquesta política ha fet el ridícul davant del diputat de Bildu, Jon Inarritu i no ha contestat la seva pregunta. El dirigent independentista basc li preguntava sobre la igualtat dels ciutadans davant la Llei i sobre els escàndols del rei emèrit.

Llop ha passat per alt que la pregunta formulada era sobre el Campechano i ha començat a parlar d’un tema que no tenia res a veure. Per evitar respondre a una pregunta més que evident, ha començat a parlar de dones i prostitutes, que en moltes ocasiones no tenen garantits els drets i llibertats.

La resposta d’Inarritu ha estat fantàstica. Després de dir-li que evidentment està d’acord amb el posicionament sobre les dones i les prostitutes, li he retret que no contestés sobre el fons de la qüestió. Una absència de contingut que no és gens estranya tenint en compte els últims gestos socialistes.

Davant de les diferents mocions de partits independentistes de demanar al Congreso que es faci un debat sobre la monarquia i sobre els seus escàndols, el PSOE sempre ha fet front comú amb el Partido Popular, amb Ciudadanos i amb VOX i s’ha negat a debatre sobre el paper de l’emèrit.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “La Ministra de Justícia fa el ridícul davant d’un diputat de Bildu parlant de Juan Carlos I i dones prostituïdes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings