[VÍDEO]: Milan Piqué triomfa amb Ibai Llanos

Comparteix la notícia

Milan Piqué es fa viral a xarxes socials

Milan Piqué es fa viral a xarxes socials

Milan Piqué es fa viral a xarxes socials

Comparteix la notícia

Milan Piqué es fa viral a xarxes socials

Gerard Piqué i Shakira s’han convertit en una de les parelles més famoses de Catalunya. Són guapos, simpàtics i tenen uns fills preciosos. Sasha i Milan apareixen habitualment a les xarxes socials dels seus pares. Els veiem fent esport, tocant el piano, cuinant, cantant cançons. Ara hem vist Milan Piqué al costat de l’instagramer Ibai Llanos, que és molt amic del seu pare i tenen projectes en comú.

Ibai Llanos i Barbe van tenir una conversa amb el petit Milan i va ser d’allò més agradable i més graciosa. El gran dels fills va explicar que juga al FIFA i que sempre tria el FC Barcelona com equip i, evidentment, Gerard Piqué forma part de l’onze titular. Els presentadors li han fet una diverses preguntes sobre el seu pare i ha explicat que és un gran jugador que sempre passa la pilota als jugadors que té oberts a la banda. Es bueno. Hace los pases buenos, la pasa al jugador que está siempre abierto y… Bueno, no sé qué puede mejorar”. “Pero está un poco mayor ya, ¿no?”, ha comentat Barbe insistint perquè el nen participés més. “Sí, pero que juegue todavía”, ha contestat el fill defensant el seu pare.

També ha assegurat que tot i la seva edat, encara li queden molts anys de futbol. Li han preguntat si el seu pare estava “mayor” i ha contestat que sí però que desitja que sigui jugador blaugrana durant molts anys més. En el segon vídeo es pot veure el petit Sasha en una actitud semblant i també molt graciós. Aquest diu que el seu pare està “viejo”. Finalment, se sent com parla en català.

Ambdós vídeos s’han fet virals a xarxes socials i han obtingut molts missatges de diferents seguidors: “quins nens més simpàtics”, “m’encanten aquests nens”, “són guapos com els seus pares”, “s’assemblen molt a tu, Gerard”.

2 pensamientos sobre “[VÍDEO]: Milan Piqué triomfa amb Ibai Llanos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings