Messi crea un nou problema intern dins del PSG

Comparteix la notícia

Leo Messi no s’adapta bé a París

El pare de Leo Messi fa una exigència impossible

El pare de Leo Messi fa una exigència impossible

Comparteix la notícia

Leo Messi no s’adapta bé a París

Leo Messi va deixar el FC Barcelona aquest estiu i va posar rumb cap al PSG. La seva sortida va ser un daltabaix a Can Barça, un adéu molt trist i inesperat que va agafar molts barcelonistes per sorpresa. Ambdues parts ens deien que l’acord era total, que només quedava la signatura i, d’un moment a l’altre, ens van explicar que l’operació era impossible i que calia desprendre’s del jugador.

L’argentí, que era agent lliure, va decidir el PSG com a destí. Allà hi havia amics con Neymar i Ángel Di Maria, entre d’altres. Tot feia pensar que el jugador brillaria, però el seu joc no està passant pel millor moment de la seva carrera. Té poc gol, participa poc i es mou de manera lenta sobre la gespa. A més, té problemes personals amb l’entorn i amb altres pesos pesants del vestidor.

El problema és que hi ha massa líders. Messi estava acostumat al FC Barcelona, on ningú li qüestionava el lideratge i l’equip estava construït al seu voltant. A la capital francesa ha de competir amb Kylian Mbappé, amb Neymar Jr, amb Marco Verratti, entre d’altres. A més, el gir en la situació del francès (pren força l’opció de la renovació) convida l’argentí a abandonar el club.

L’astre argentí no té gens bona relació amb Mauro Icardi, un dels altres jugadors d’atac. El problema és de fons i ve de fa temps. L’entorn d’Icardi va assegurar que Messi havia vetat el seu company en una de les convocatòries de la selecció d’Argentina. Icardi hauria demanat marxar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings