Problemes en un projecte empresarial de Leo Messi

Comparteix la notícia

Messi té problemes amb el seu hotel

El pare de Leo Messi fa una exigència impossible

El pare de Leo Messi fa una exigència impossible

Comparteix la notícia

Messi té problemes amb el seu hotel

Els futbolistes d’elit, a banda de guanyar-se la vida jugant a futbol, també inverteixen els seus diners en diferents negocis. És la manera d’aconseguir nous beneficis durant i després de la seva vida futbolística. El jugador del PSG, Leo Messi, entre molts altres negocis, té l’Hotel MIM, ubicat a Sitges, a l’Avinguda Sofia número 12. Aquesta població del Garraf és una de les més boniques de la costa catalana.

L’establiment té quatre estrelles i l’argentí hi ha invertir 30 milions d’euros. Tot i això, l’hotel té moltes mancances. O això, almenys, és el que pensen els clients, que han començat a publicar ressenyes negatives a xarxes socials i a les webs intermediàries que l’anuncien.

Un client explica com el servei de manteniment va entrar diverses vegades a la seva habitació un diumenge al matí perquè el detector de fum era defectuós. I no el van saber arreglar. Afegeix que la dutxa no tenia una temperatura normal, que anava entre freda i bullint i que la neteja era molt pèssima. Hi havia pèls, brutícia a la dutxa, pasta de dents a la paret, etc. I encara pitjor: els ous de l’esmorzar, “repugnants”.

Altres hostes també han explicat que les parets tenien humitat i altres taques. Igual que el sostre, que estava molt malmès. En definitiva, els usuaris no consideren que sigui un hotel de quatre estrelles. Consideren que no està a l’alçada del preu que es paga.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings