Comentari masclista d’un cuñado de VOX contra una noia amb una malaltia rara

Comparteix la notícia

El cuñado masclista de VOX Manu Tordera ho torna a fer

Manuel Tordera, feixista de Vox

Manuel Tordera, feixista de Vox

Comparteix la notícia

El cuñado masclista de VOX Manu Tordera ho torna a fer

No és la primera vegada ni serà l’última. Ja hi estem acostumats. Un tal Manu Tordera, que simpatitza amb VOX, es dedica a fer comentaris masclistes i homòfobs a xarxes socials. Ara li ha tocat el rebre a u na pobra noia que té una malaltia rara. Està ingressada a l’hospital i està lluitant perquè la seva vida sigui una mica millor. Per sort, al seu voltant té persones que l’estimen i no com aquest energumen.

El tal Manu Tordera ha compartit la seva imatge i s’ha preguntat si la foto també l’utilitzava pel Tinder. És un comentari vergonyós, fastigós, indecent, masclista i molts altres adjectius negatius. Actituds com aquestes demostren que la societat està degradada per culpa de partits polítics i col·lectius que han banalitzat el masclisme fins al punt que comentaris com aquests es considerin normals.

En una altra ocasió va insultar una altra dona dient-li “zorra” tot i que li va perdonar tots els “mals” perquè “menudos pechotes”. Setmanes abans havia fet comentaris homòfobs contra aquells homes que decideixen depilar-se el pit. Faltava un altre assetjament a una altra noia, insinuant que aquesta tenia moltes ganes de practicar sexe oral.

Tots aquests episodis i comentaris s’han fet virals. Aquest senyor és conegut a Twitter i hi ha un sector de l’espanyolada que li riu les gràcies. Així anem.

2 pensamientos sobre “Comentari masclista d’un cuñado de VOX contra una noia amb una malaltia rara

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings