Les anècdotes “secretes” de Marc Giró amb Carles Costa

Marc Giró fa posar vermell Carles Costa

Comparteix la notícia
Marc Giró a TV3

Marc Giró a TV3

Marc Giró fa posar vermell Carles Costa

El presentador del ‘Vostè Primer’ de Rac1, Marc Giró, també col·labora amb diferents programes de TV3, com l”Està Passant’ de Toni Soler. Des d’aquest programa d’entreteniment, posa cada dia vermell Toni Cruanyes, de qui diu que és l’home de la seva vida i que és molt atractiu. Tot i està feliçment casat amb Santi Villas, no amaga el seus gustos cap al presentador del Telenotícies Vespre.

Giró, a partir d’ara, té una nova víctima. És el també periodista de TV3 i presentador del Telenotícies, Carles Costa.Hi va haver un moment a TV3 que anaves amb americanes molt ajustades. Ara vas amb les de la teva talla”, deia Giró, recordant-li que és un apassionat del gimnàs. “Abans anava a rebentar perquè és un gran esportista“, continuava l’expert en moda.

“El Marc té bon ull. És veritat. Sí, la talla ha pujat una mica i no perquè m’hagi engreixat“, deixa, ben vermell, mort de vergonya.

Encara no ho havia dit tot. L’espectacle encara no s’havia acabat. “Em sembla que al Carles li vaig tirar els trastos quan érem petits“. “Carles … si m’estàs escoltant no sé què va acabar passant, si tu no volies o si ens vam acabar enrotllant… No ho recordo gaire bé.. va continuar Giró.

Érem petits, m’agrada molt el Carles, però també m’agrada l’altre, eh?“. Es referia a Cruanyes. Es fa difícil dir quin prefereix, però la majoria de catalans dirien que Cruanyes.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings