Marc Gasol pren una decisió i desferma l’eufòria a Girona

Marc Gasol jugarà al Bàsquet Girona

Comparteix la notícia
Marc Gasol

Marc Gasol

Marc Gasol jugarà al Bàsquet Girona

“L’edat és un número”, ja ho va dir Dani Alves, durant la seva presentació com a nou jugador del FC Barcelona. Als seus 38 anys, a partir de l’1 de gener correrà amunt i avall per la banda dreta del Camp Nou. La veritat és que amb una bona preparació física, qualsevol esportista pot arribar molt lluny. Fa uns anys, sabíem que hi havia porters que arribaven als 40 anys i ja ens semblava una bestiesa. El límit dels jugadors, era menor. Un futbolista amb 35-36 ja era una bèstia.

En el món del bàsquet hi havia grans jugadors que amb molta experiència i una gran edat. Michael Jordan es va retirar l’any 2003 amb 40 anys. Lebron James té 36 anys i està en actiu jugant als Lakers. Squille O’Neal va jugar el seu últim partit amb 39 anys. Marc Gasol vol seguir la llegenda dels grans. Després d’una llarga aventura als Estats Units i després d’estar molt implicat amb el Bàsquet Girona, com a directiu, vol saltar al parquet.

És president del club i també en serà jugador i disputarà la LEB or. Els últims dies s’havia obert el debat sobre si l’equip escollit seria el FC Barcelona o el Bàsquet Girona i finalment els dubtes s’han esvaït. Gasol ha publicat una imatge en què apareix un dels germans Dupon (policies de la sèrie d’animació Tin Tin) vestit de vermell i de blanc.

Així, doncs, finalment, el petit dels Gasol no seguirà els passos del germà gran. No es retirarà a Barcelona sinó a Girona, on hi té molts vincles i un gran projecte entre mans.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings