Canvi d’aires de Marc Clotet i Natalia Sánchez

Marc Clotet i Natalia Sánchez se’n van de Catalunya

Comparteix la notícia
Marc i Natalia

Marc i Natalia

Marc Clotet i Natalia Sánchez se’n van de Catalunya

Marc Clotet i Natalia Sánchez han decidit fer les maletes i marxar lluny de Catalunya. Fins ara, estaven perfectament instal·lats a Barcelona i la madrilenya era una catalana més. Ara, han decidit marxar. Els actors i actrius s’han de moure segons els projectes nous que surten i això ha fet hagin decidit marxar cap a Argentina. Els acompanyaran els seus fills, Lia i Neo.

Després de molts anys vivint a Barcelona es traslladaran fins a Buenos Aires. Una nova vida que, de ben segur, compartiran a través de xarxes socials i coneixerem de ben a prop. “Nos mudamos“. Així comença el text de l’actriu, que continua explicant-ho: “Marc y yo vamos a volver a coincidir en el set y de nuevo fuera de España. La última vez fue en México“.

Se aceptan consejos de lugares y actividades para hacer“, concloïa després de desvetllar que la sèrie serà argentina. L’actor rodarà molt més que l’actriu, de manera que passarà més hores i dies fora de casa. Sánchez vol conèixer detalls i activitats de la zona on residiran per poder gaudir del seu temps lliure.

La notícia ha estat rebuda amb tristesa però també amb felicitat i admiració. Els seus seguidors els han felicitat i els han desitjat molta sort en aquesta nova aventura: “Molta sort”, “molta merda”, “que vagi molt bé, parella”, “sou fantàstics”, “sou increïbles”, “fins aviat”. Aquests i molts altres comentaris s’han pogut llegir al seu perfil d’Instagram.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings