Vergonyós assetjament masclista d’un treballador de la Junta de Castilla-La Mancha a una noia a Twitter

Més mostres d’assetjament per part de Manuel Tordera

Comparteix la notícia
Manuel Tordera, proper a VoX

Manuel Tordera, proper a VoX

Més mostres d’assetjament per part de Manuel Tordera

Ja el coneixeu. Hem parlat d’ell en diferents ocasions. Es tracta de Manuel Tordera. És treballador a la Junta de Castilla-La Mancha, tal com queda demostrat al seu perfil de Linkedin i assetja constantment les noies a través de xarxes socials. L’última víctima ha estat una tal Cristina, que ha patit el seu masclisme i la seva mala educació.

Tordera és ordinari i es comporta com el típic ‘cuñado’ de bar. Té les típiques reaccions vell verd i es diverteix comentant missatges a noies. En aquesta ocasió, aquesta explicava als seus amics que havia menjat una pizza, però que tenia ganes de menjar-ne una altra. La seva resposta va ser un comentari molt despectiu i inapropiat.

“Y lo que no es una pizza también te comías”, va dir, donant a entendre que la noia era una addicta al sexe i que més que una pizza, tenia ganes de fer sexe oral. És un comentari masclista, ordinari i vergonyós, que demostra el tarannà d’alguns ciutadans espanyols i de la nova societat masclista que s’està creant des de la irrupció del partit ultra, VOX

Tordera havia estat militant del PSOE fins que l’any 2014 el partit socialista el va acomiadar i el va expulsar de la seva militància, precisament per comentaris com aquests. “El PSOE de Toledo ha suspendido cautelarmente de militancia a uno de sus miembros, Manuel Tordera Carrasco, que se enfrenta a una posible expulsión del partido por haber justificado en su cuenta personal de Twitter la violencia machista”, explicava El Correo de Toledo.

Comentari Manu Tordera
Comentari Manu Tordera
Comparteix la notícia

2 pensamientos sobre “Vergonyós assetjament masclista d’un treballador de la Junta de Castilla-La Mancha a una noia a Twitter

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings