Cop d’efecte de l’editorial Mai Més pel còmic en català

L’editorial Mai Més traduirà al català la guardonada trilogia ‘The Broken Earth’ de N. K. Jemisin

Comparteix la notícia
Cop d'efecte de l'editorial Mai Més pel còmic en català

Cop d'efecte de l'editorial Mai Més pel còmic en català

L’editorial Mai Més traduirà al català la guardonada trilogia ‘The Broken Earth’ de N. K. Jemisin

El segell de literatura fantàstica Mai Més celebra dos anys de vida amb l’estrena d’una nova línia de còmic en català, que inauguren amb la traducció de ‘Calavera lunar’ (1996), d’Albert Monteys. L’editorial vol contribuir a promocionar el còmic en català i “poder-hi traspassar lectors fins ara acostumats al castellà” amb una oferta de títols “de qualitat” encara per desvetllar.

En la presentació aquest dimarts a Barcelona de les novetats que incorpora el seu catàleg coincidint amb el segon aniversari, Mai Més ha desvetllat també la traducció al català de la guardonada trilogia ‘The Broken Earth’, de N. K. Jemisin, la primera novel·la de Ricard Efa, i un nou títol de l’autora sud-africana Lauren Beukes, entre altres. Entre les novetats de l’editorial hi haurà també, al setembre, una antologia coral de relats d’autors locals (Roser Cabré-Verdiell, Salvador Macip, Bel Olid, Jordi Nopca i Ricard Ruiz Garzón, entre altres), titulada ‘Barcelona 2059.

Ciutat de posthumans’. Mai Més preveu que aquest projecte serà l’inici d’una sèrie de llibres ambientada en la Barcelona del futur, amb reculls centrats en diferents temàtiques en particular.

També a la tardor, Mai Més publicarà dos títols més de la col·lecció ‘Refugi A’tuin’, dedicada a l’escriptor Terry Pratchett, que seran: ‘Déus Menuts’, edició que inclourà com a extra l’assaig ‘Progrés mental’, i ‘El color de la màgia’. Amb la inclusió dels textos inèdits que acompanyen la novel·la l’editorial persegueix aconseguir la col·lecció més complerta dedicada al Discmón. Tots dos traduïts títols han estat traduïts per Ernest Riera i amb l’art de Marina Vidal.

Prèviament, el catàleg de Mai Més incorporarà ‘Zoo City’, el segon títol de l’escriptora sud-africana Lauren Beukes traduït al català (inèdit en castellà).I, d’altra banda, també ‘Les màquines del caos’, la primera novel·la del dibuixant i guionista Ricard Efa, una història de ciència-ficció cyberpunk carregada d’acció i preguntes existencials.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings