La Comunidad de Madrid s’encara amb Catalunya per l’efecte capitalitat

El conseller d’Economia de la Comunidad de Madrid insta l’organització a demanar una baixada d’impostos i la fi del “colpisme institucional”

Comparteix la notícia
La Comunidad de Madrid s'encara amb Catalunya per l'efecte capitalitat

Ayuso

El conseller d’Economia de la Comunidad de Madrid insta l’organització a demanar una baixada d’impostos i la fi del “colpisme institucional”

El conseller d’Economia i Hisenda en funcions de la Comunitat de Madrid, Javier Fernández Lasquetty, ha replicat al Cercle d’Economia que el progrés de Madrid no es deu al fet que és capital. “El que es recapta a Madrid, la major part va a finançar despeses d’altres comunitats o de l’Estat”, ha assegurat.

A més, Lasquetty ha instat l’organització empresarial catalana a demanar als seus governants que baixin impostos i deixin de fer “colpisme institucional”. Segons ha afegit, Madrid va millor que Catalunya perquè té “impostos baixos, llibertat econòmica i un govern seriós”.

Aquest divendres el Cercle d’Economia ha afirmat que l’efecte de la capitalitat l’afavoreix tot afegint que Madrid “no pot actuar com una aspiradora de recursos de la resta d’Espanya”.

“Es confonen completament. No sortiran del seu problema mentre pensin que el progrés de Madrid es deu al fet que és capital”, ha afegit el conseller.

Comparteix la notícia

2 pensamientos sobre “La Comunidad de Madrid s’encara amb Catalunya per l’efecte capitalitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings