L’extrema dreta salta pels aires: Losantos titlla VOX de “escoria” i “ratas”

Losantos insulta VOX i provoca un terretrèmol

Comparteix la notícia
Federico Jiménez Losantos

Federico Jiménez Losantos

Losantos insulta VOX i provoca un terretrèmol

Guerra a la dreta mediàtica. Fins ara, Federico Jiménez Losantos era un ferm defensor de les polítiques de dretes. El presentador del programa matinal de Es Radio es dedicava cada dia a pronunciar editorials atacant el Gobierno d’España i el moviment independentista alhora que blanquejava els postulats de la dreta i de l’extrema dreta, de PP i de VOX.

Després d’any d’amor, sembla que el divorci ha arribat. El distanciament s’ha produït arran de les declaracions de Santiago Abascal, amb les quals no condemnava els atacs que havia patit el digital ultra Libertad Digital, dirigit pel propi periodista. “Abascal se niega a condenar a los cinco ‘pirracas’ que vinieron aquí ayer con una bandera española y con pitos, así que que no se queje VOX cuando vayan a boicotearle a actos”.

Tot va començar quan l’exlocutor de la Cope va preguntar en una entrevista a Santiago Abascal si s’havia vacunat. Aquest no ho va negar, però es va negar a contestar apel·lant a la seva llibertat individual. El periodista va insistir en què havia de contestar per “responsabilitat política”, però Abascal seguia tancat en rodó.

Des d’aquell moment, alguns sectors del partit ultra i també moviments negacionistes i antivacunes han esclatat contra el periodista, contra Es Radio i també contra Libertad Digital. Els han fet ‘escratxes’, els mateixos escratxes que fan a diversos dirigents de Podemos amb l’objectiu d’atemorir-los.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “L’extrema dreta salta pels aires: Losantos titlla VOX de “escoria” i “ratas”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings