Emotives paraules de Lolita Flores a Jordi Basté

Lolita Flores i Jordi Basté emocionen els catalans

Comparteix la notícia
Lolita Flores

Lolita Flores

Lolita Flores i Jordi Basté emocionen els catalans

Toni Cantó deia que no actua a Barcelona ni a Catalunya perquè els catalans li fan boicot perquè les seves interpretacions són en castellà. De seguida van aparèixer desenes d’actors i actrius, con Dani Rovira, que el van posar a lloc. Tot depèn de si ets bon o mal actor. I, és clar, ja sabem quin tipus d’actor és l’exdiputat valencià de Ciudadanos i ara dirigent del PP a Madrid.

Lolita Flores ha estat actuant a Barcelona des del 9 de juny fins l’11 de juliol i no ha tingut cap problema. ‘Llévame al cielo’ ha estat l’última obra de l’actriu i cantant. L’ha representada al ‘teatre Apolo’ amb Luis Mottola. Lolita, però, abans de marxar, ha volgut enviar un missatge als seus seguidors. El periodista de Rac1 Jordi Basté hi era present en aquest missatge.

M’ha ajudat moltíssima gent de premsa, però ell em va fer una entrevista meravellosa que em va fer plorar, com avui també“. “No sé si aquesta nit és amb nosaltres Jordi Basté, si al final ha pogut venir…“, dubtant si estava entre el públic. “Gràcies Lolita, quina gran dona i quanta generositat! Quina sorpresa!“, va pronunciar el periodista quan va conèixer les paraules de Flores.

La cantant i actriu es fa estimar. Ella, com tants altres, mai ha tingut cap problema a Catalunya. Hi actua i ho fa bé. Als espectadors els és igual que ho faci en castellà, perquè també és cultura. Igual que ho seria si ho fes en anglès, en francès, en alemany o en italià.

Jordi Basté agraeix les paraules de Lolita Flores
Jordi Basté agraeix les paraules de Lolita Flores
Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings