Clatellot espectacular de Lluís Marco a Ada Colau

Lluis Marco deixa les coses clares a Ada Colau

Comparteix la notícia
Lluis Marco

Lluis Marco

Lluis Marco deixa les coses clares a Ada Colau

L’actor Lluis Marco ha publicat una contundent piulada contra l’alcaldessa de Barcelona Ada Colau, amb la qual denuncia el tracte discriminatori que ha patit per part de l’Ajuntament, ja que ha estat convidat al Grec però la invitació només era per a una persona. La seva dona, la mare dels seus fills, no hi anirà. Així ho ha volgut aquesta administració tan tolerant i tan d’esquerres.

En Lluís Marcó és un geni de la interpretació. És molt estimat a Catalunya perquè és una cara molt coneguda del món del teatre. Té 72 anys i no està disposat a anar a aquest acte sense la seva dona. “Em demana disculpes per no convidar a la meva parella, amb la qual cosa em sento discriminat com a home. Son els nous temps de l’Espanya monàrquica“. Tot seguit explica el perquè de la seva negativa.

“A la meva edat no puc anar sense la dona, i dic dona, que sempre m’ha fet costat. Els temps monàrquics van molt forts i a la seva“. La queixa no acaba aquí, també rep el president del Gobierno d’Espanya, Pedro Sánchez, de qui diu amb humor que segurament Ada Colau l’acaba convidant.

El comentari de l’actor ha tingut molta repercussió i força a xarxes socials. Desenes d’usuaris se n’han fet ressò i li han fet costat. Marco ha rebut molts missatges de suport amb els quals els seus seguidors i seguidores li han donat l’escalf necessari per tal de seguir endavant.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings