Xavier Sala-i-Martin ensorra Lluís Canut per la manipulació del periodista

Lluís Canut continua fent ‘amics’

Comparteix la notícia
Xavier Sala-i-Martin

Xavier Sala-i-Martin

Lluís Canut continua fent ‘amics’

La polèmica encetada per l’històric periodista d’esports de TV3 encara continua i sembla lluny d’acabar. Lluís Canut, que va d’entès de futbol i presumeix de barcelonisme, va assegurar que Gerard Piqué guanyava uns 28 milions d’euros bruts anuals. D’aquesta manera, assenyalava el capità blaugrana en un context en què el club té problemes per quadrar els balanços i per complir amb el límit salarial que marca la Liga.

Aquesta informació era totalment falsa i va ser el mateix Gerard Piqué que es va encarregar de desmentir-la. No ho va fer amb paraules, sinó amb proves documentals irrefutables. El central va publicar una captura del 50% de la seva nòmina, cobrada a finals de desembre. El Barça transferia al seu jugador uns 2,2 milions d’euros, de manera que la nòmina total no arribaria als 5 milions d’euros nets (uns 10 milions d’euros bruts).

Canut va comptar amb l’ajuda del seu amic Xavi Valls, que li va donar l’oportunitat d’explicar-se. No va rectificar, ni va demanar perdó. Tot el contrari. Es va fer la víctima i va atacar a tots aquells que qüestionen el seu barcelonisme. : “Em dol que s’hagi dubtat del meu professionalisme i el meu barcelonisme”.

L’economista Xavier Sala-i-Martin, barcelonista declarat i molt implicat en la l’equip de Joan Laporta, no se’n va poder estar i va publicar dues piulades amb les quals deixava fulminat el periodista. Igual que tots els altres espectadors de TV3, troba a faltar una rectificació. Canut havia d’haver aportat proves. No ho va fer. No perquè s’oblidés de fer-ho, sinó perquè no les tenia. Qui sí les tenia era Gerard Piqué.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings