El fill de la família assassinada a Lloret de Mar fa aquesta inquietant revelació i tot podria canviar

Comparteix la notícia

Novetats en el cas de Lloret de Mar

Detinguts 31 lladres amb gairebé 200 antecedents a Barcelona mentre el llirisme critica aquestes actuacions

Els mossos detenen un pederasta

Comparteix la notícia

Novetats en el cas de Lloret de Mar

Els Mossos d’Esquadra i el Jutjat d’Instrucció de Blanes estan molt pendents del doble crim de Lloret de Mar. La policia catalana està seguint totes les pistes i té clar que és un crim de violència de gènere i que l’autor dels fets és Sergey Protosenya. Aquest hauria assassinat amb molta sang freda la seva parella, Natalya i la seva filla, Maria, de només 18 anys. Estem parlant d’un oligarca rus que després es va suïcidar

Després de matar a la seva parella i filla, s’hauria penjat. Era un oligarca rus, amb molt de potencial econòmic i vinculat a l’empresa estatal d’aquest país. La policia catalana considera que hauria matat a la dona i noia a cops de destral i que, més tard, les va portar al seu llit i les va tapar amb un llençol.

El cas és curiós perquè aquest de Lloret de Mar és molt similar a un altre cas que va succeir a Moscou el mateix dia. Una mort per violència de gènere a un país i a l’altre seria ‘lògica’ (entre cometes, ja que no hauria de passar mai i enlloc), però sorprèn als investigadors el modus operandi i fa pensar que hi ha un enllaç entre un cas i un altre. L’home no va deixar nota de suïcidi i tampoc tenia restes de sang (es va penjar)

“El meu pare no és un assassí”, va explicar el seu fill al Daily Mail sobre el cas de Lloret de Mar. El fill fa valer que al ganivet no es van trobar restes d‘ADN ni empremtes del seu pare, de manera que posa en dubte la versió oficial de l’assassinat i posterior suïcidi. A més, explica que els Mossos d’Esquadra no li han donat trasllat del resum de les autòpsies que van practicar a la seva mare, la seva germana i el seu pare.

“Estimava la meva mare i sobretot la Maria, la meva germana. Ella era la seva princesa. Mai podria fer res per fer-los mal. No sé què va passar aquella nit, però sé que el meu pare no els va fer mal”, assegura el fill, deixant oberta la possibilitat que hi hagi una altra explicació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings