Un lladre de 18 anys de Mataró acumula 11 antecedents per robatoris amb molta violència a gent gran

Ingressa a presó un lladre multireincident per robar amb violència un cadena d’or a una dona de 70 anys

Comparteix la notícia
Un conductor la fa grossa a Tarragona a molta velocitat

Mossos

Ingressa a presó un lladre multireincident per robar amb violència un cadena d’or a una dona de 70 anys

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 3 de setembre un jove de 18 anys per un robatori violent a Mataró (Maresme). Els fets van tenir lloc un dia abans de l’arrest quan l’home va sostreure d’una forta estrebada la cadena d’or a una dona de 70 anys.

Per treure-li la joia, el lladre va fer caure la víctima a terra causant-li lesions de caràcter lleu. Les investigacions van permetre identificar-lo ràpidament com un delinqüent que havia estat detingut 11 vegades des del mes de març per delictes similars.

La detenció es va produir quan el jove passejava per la ronda Alfons X el Savi de la capital del Maresme. L’arrestat va passar a disposició judicial el passat dissabte i la jutgessa va decretar els seu ingrés a presó. El detingut estava especialitzat en robatoris violents al Maresme i Barcelonès Nord comesos amb el mateix ‘modus operandi’.

S’apropava a les víctimes i amb d’una forta estrebada sostreia els objectes personals, principalment cadenes de coll i telèfons mòbils. Sovint causava lesions, ja que feia caure les víctimes i en una ocasió en va mossegar una i va fer tocaments sexuals a una altra.

Comparteix la notícia

2 pensamientos sobre “Un lladre de 18 anys de Mataró acumula 11 antecedents per robatoris amb molta violència a gent gran

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings